Contactinformatie

Hallo, ik stel me graag aan je voor. Mijn naam is Marleen Abrahamse. Naast mijn werk en mijn gezin besteed ik graag tijd aan m’n vrienden of aan een goed boek. Ik houd plezier en balans in mijn leven met hardlopen, wandelen, yoga, meditatie en (latin) dansen.

Mijn werk en passie is om mensen verder te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat je op je best bent als je helemaal jezelf bent, ontspannen in het leven staat, je eigen hart en doelen volgt en vriendelijk voor jezelf bent. Ik ondersteun je graag om dat verder te ontwikkelen. Wat ik je daarbij bied is een rugzak aan professionele- en levenservaring, tools en kennis uit velerlei opleidingen én de liefde en toewijding voor het werk dat ik doe.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat ik je op een vriendelijke en duidelijke manier ondersteun, waarbij ik ook to-the-point, confronterend en met humor uit de hoek kan komen. Ik zet je soms even stil en neem je mee naar de kern van waar het écht om gaat. Ik ben ook praktisch ingesteld en help je concreet te maken hoe je je inzichten toepast.

Ik zie mezelf als begeleider, iemand die een stukje met je meeloopt. Veranderen kan intensief zijn en vraagt moed. Ik help je graag zodat je dit niet alleen hoeft te doen, maar wel zelf kunt.

Professionele achtergrond

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding bij stress- en burnout, mindfulness, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, loopbaanoriëntatie & leven in meer ontspanning.

Sinds 2008 werk ik als coach en trainer, sinds 2011 ook als yogadocent.

Professionaliteit en kwaliteit zijn voor mij belangrijke kernwaarden in mijn werk en  omdat ik werk met – soms heel kwetsbare – mensen ben ik continu bezig met mijn professionele ontwikkeling.

Ik ben ervaren en gecertificeerd coach (opgeleid tot team-, individuele en stress & burn-out coach), trainer (opgeleid tot  mindfulness-, compassie-, en  bedrijfstrainer), intervisor en yogadocent.

Door de afwisseling in mijn werk blijf ik letterlijk en figuurlijk in beweging, wat goed bij mij past.

Via mijn profiel op Linked In kun je meer lezen over mijn opleidingen en werkervaring.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in de regio Leiden. Voor de coachsessies binnen werk ik op de sfeervolle locatie Dé Plek. De buitensessies vinden plaats in natuurgebieden in de regio rond Leiden. 

Samenwerking

Naast mijn eigen praktijk ben ik ook als coach verbonden aan Instatera, een professionele organisatie van burn-out en stresssmanagement specialisten. 

Als mindfulnesstrainer ben ik in de hoogste categorie aangesloten bij 

 • In de Kern
 • Training | Coaching | Yoga
 • Marleen Abrahamse
 • Mobiel 06- 24 74 42 91
 • Email marleen@indekern.nl
 • locatie

  Dé Plek, praktijkruimte in Leiden (vlak bij Lammenschans), buiten coaching in hele regio Leiden

 • KvK nummer
  53514947
 • Banknummer
  Triodos NL06TRIO0254705537

In de Kern

Marleen Abrahamse

KvK 53514947
Triodos NL06TRIO0254705537

+31 (0) 6 24744291
marleen@indekern.info

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over de diverse trainingen en het laatste nieuws?